Mindeord for advokat Bjarne Flemming Skov

Advokat Bjarne Flemming Skov, en dygtig og hjælpsom kollega hos ENP Advokater, er afgået ved døden i en alder af 68 år.

Vores kære kollega, advokat Bjarne Flemming Skov, er gået bort tirsdag den 13. juni 2023 i en alder af 68 år.

Bjarne stammede fra en arbejderfamilie, og det var ikke forventet, at han skulle opnå en studentereksamen eller en videregående uddannelse. Ikke desto mindre ønskede Bjarne at skabe muligheder for sig selv og erkendte værdien af en studentereksamen.

I første omgang fangede politiarbejdet Bjarnes interesse, og i 1977 indledte han sin karriere ved politiskolen. Efter sin uddannelse arbejdede han som politibetjent, samtidig med at han begyndte på en universitetsuddannelse. I 1983 opnåede Bjarne sin cand.jur. fra Københavns Universitet.

Efter sin kandidatgrad skiftede Bjarne fra politiet til den private sektor som advokatfuldmægtig, og den 8. september 1988 blev han autoriseret som advokat. I de følgende fem år arbejdede Bjarne som advokat, inden han besluttede sig for at etablere sin egen selvstændige advokatvirksomhed.

Den 1. marts 2000 startede Bjarne hos Edvard Nielsen og Partnere i Roskilde, i dag kendt som ENP Advokater, og her fandt han sin rette hylde. Gennem årene har han primært specialiseret sig i dødsbobehandling, insolvensret samt erhvervs- og selskabsret. Fra 2011 blev Bjarne autoriseret bobestyrer ved Retten i Roskilde. Han engagerede sig også aktivt i den lokale Roskilde Advokatforening, hvor han i flere år fungerede som formand.

Bjarne var partner hos ENP Advokater indtil den 1. januar 2023, hvorefter han valgte at gå på en seniorordning med reduceret arbejdstid for at kunne nyde livet sammen med sin familie ved siden af sin advokatpraksis. Desværre tillod hans helbred ikke, at han nød sin seniorordning i lang tid, og den 11. april besluttede han at deponere sin advokatbestalling efter 23 års virke som advokat.

Bjarne var en direkte, dygtig og hjælpsom kollega, der på alle måder var et aktiv for vores firma. Han vil blive savnet.

Han efterlader sig sin hustru, to sønner og tre børnebørn.

Vi mindes med respekt og taknemmelighed Bjarne Flemming Skovs betydelige bidrag til vores advokatvirksomhed og hans dedikation til retfærdighed. Han vil altid være i vores erindring som en æret kollega og ven. Vore tanker og medfølelse går ud til Bjarne Flemming Skovs familie i denne svære tid.

Må Bjarne hvile i fred.