Christian Thuelund Riis får advokatbestalling og fortsætter hos ENP Advokater

Christian Thuelund Riis opnåede i går advokatbestalling. Som ansat hos ENP Advokater har han indgående arbejdet med insolvensret og selskabsret de sidste to år. Christian roses af partner Morten Bøgenskjold for sin arbejdsomhed og færdigheder som procedør. ENP Advokater støtter Christians fortsatte udvikling i som advokat.

I går, den 23. juni 2023, opnåede Christian Thuelund Riis en betydningsfuld milepæl i sin karriere ved at opnå advokatbestalling. Christian har været ansat hos ENP Advokater siden den 1. marts 2021 som fuldmægtig under advokat og partner Morten Bøgenskjold. Han har dedikeret de sidste to år på at specialisere sig inden for insolvensretten og selskabsretten.

Morten Bøgenskjold udtaler: "Christian er en højt værdsat kollega og et kæmpe aktiv for firmaet. Han er altid arbejdsom og villig til at lære nyt, og er åben og modtagelig for kritik - når det er berettiget. Christian er en gudsbenådet procedør, og flere domstole har givet positiv feedback i forhold til Christians evner i retten. Det bedste er dog, at Christian har valgt at fortsætte som ansat advokat. Nu er det min forpligtelse at skabe de bedste rammer for Christians videre færd og hjælpe ham med at nå sine erhvervsmæssige drømme."

Christian selv er begejstret over sin nye status som advokat og udtaler: "I dag opnåede jeg en stor milepæl i mit arbejdsliv, da jeg modtog min advokatbestalling og dermed er blevet en del af den danske advokatstand. Vejen dertil har været både sjov og lærerig, og der skal lyde en stor tak til min fantastiske arbejdsplads, ENP Advokater, og særligt Morten Bøgenskjold for altid at levere spændende og udfordrende opgaver undervejs."

Som advokatfuldmægtig – med erfaring fra både det offentlige og private – har Christian demonstreret en imponerende evne til at sætte sig ind i nyt stof og går altid positivt til opgaverne. Hans kompetencer som procedør er allerede blevet anerkendt af forskellige domstole, og pt. venter en landsretssag, hvormed Christian også opnår møderet for landsretten. Med sin advokatbestalling åbner der sig nu endnu flere muligheder for Christian, og ENP Advokater ser frem til at støtte ham i hans fortsatte udvikling og hjælpe ham med at realisere sine erhvervsmæssige drømme.

Vi ønsker Christian Thuelund Riis tillykke med hans advokatbestalling og ønsker ham held og lykke i hans fremtidige karriere som en del af den danske advokatstand.