Virksomhedsoverdragelse

Når virksomheden skifter hænder

Du skal igangsætte salgsarbejdet i god tid, hvis du overvejer salg eller ønsker at sælge din virksomhed. Køb og salg af virksomheder er en langvarig og kompliceret proces, der kræver omhyggelig planlægning.

Virksomhedsoverdragelse er en langvarig og kompliceret proces. For den enkelte ejer kan salget af virksomheden være en stor beslutning forbundet med forskelligartede følelser og bekymringer. Der er ikke alene tale om juridiske og kommercielle anliggende, men også forhold til familielivet der skal tages stilling til. Der er med andre ord mange ting at holde styr på, hvis du overvejer salg eller ønsker at sælge din virksomhed.

Tid er afgørende for et succesfuldt salg. Desværre oplever vi, at mange virksomhedsejere ikke påbegynder salgsprocessen i god tid og derfor ikke er forberedte på salgsprocessen mange faldgruber. Derfor anbefaler vi vores klienter at planlægge salget op til ti år før, salget påtænkes gennemført. Rettidig planlægning giver dig mulighed for at modne din virksomhed og gøre den klar til salg.

Hos enp advokater har vi solid erfaring inden for virksomhedsoverdragelse og rådgiver både sælger og køber i forbindelse med køb og salg af virksomhed.

Vi rådgiver blandt andet om…

Salg af virksomhed

Kompetent rådgivning er afgørende, hvis du overvejer eller ønsker at sælge din virksomhed. Hos enp advokater hjælper vi dig med at gøre din virksomhed klar til salg.

Køb af virksomhed

Kompetent rådgivning er afgørende, hvis du overvejer at købe en virksomhed. Hos enp advokater hjælper vi dig gennem købsprocessen fra indledende interesse til underskrevet aftale.

Overdragelsesaftale

Få sikret din handel med en gennemarbejdet overdragelsesaftale. Aftalen har til hensigt at forhindre eventuelle tvivl og tvister, der kan opstå i forbindelse med køb og salg af virksomheder.

Due Diligence

Gennemgang af virksomhedens økonomiske og juridiske forhold skaber et sikkert fundament for forhandlingerne om pris og vilkår for køb af virksomheden.

Kontakt en af vores specialister i virksomhedsoverdragelse