Strafferet og økonomisk kriminalitet

Når du har brug for et forsvar

Vi hjælper dig, hvis du er mistænkt eller tiltalt for at have begået en forbrydelse. Uanset sagens størrelse er vi der for dig gennem hele sagen fra anholdelse til domfældelse – og derefter.

Det er afgørende, at du kontakter en forsvarsadvokat hurtigst muligt, hvis du er mistænkt eller tiltalt for at have begået en forbrydelse. En straffesag kan få afgørende betydning for din fremtid. Derfor er det vigtigt, at du vælger den forsvarsadvokat, der kan varetage dine interesser bedst muligt. Og valget er dit. Du kan frit vælge, hvem der skal forsvare din sag, når du er anklaget for at have begået en forbrydelse.

Hos enp advokater gør vi en dyd ud af at være der for dig gennem hele sagen. I samarbejde med dig forbereder vi et effektivt forsvar og taler med stor gennemslagskraft din sag i retten. Vores strafferetsadvokater har solid erfaring inden for personfarlig såvel som økonomisk kriminalitet, ligesom vi har dannet forsvar mod både små og store anklager. Fælles for vores sager er, at de bliver varetaget med et enormt engagement og med fokus på mennesket, der måske sidder midt i sit livs største krise.  

Vi rådgiver blandt andet om…

Strafferet

Vi har solid erfaring med mange forskellige typer straffesager – som både beskikket og udpeget forsvarsadvokat. Uanset sagens størrelse er vi der for dig hele vejen.

Økonomisk kriminalitet

Hos enp advokater er vi specialiseret i strafferetsager om økonomiske kriminalitet – herunder skattesvig, momssvig, afgiftssvig, bedrageri og skyldnersvig.

Vores specialister i strafferet & økonomisk kriminalitet