Selskaber og virksomhedsformer

Når idéen opstår

Valget af selskabsform, ejerstruktur med mere har stor betydning og kan have enorme konsekvenser. Hos enp advokater ved vi, at det kan kræve professionel rådgivning at træffe det rigtige valg.

En spirende idé er opstået, forretningsmodellen har taget form, og de første kundeemner er allerede lokaliseret. Men skal virksomheden registreres som et interessentskab, anpartsselskab eller aktieselskab? Valget har store konsekvenser for den måde, virksomheden skal drives fremadrettet. Vi giver dig det fulde overblik over selskabsrettens muligheder og faldgruber og rådgiver, så du kan træffe det rigtige valg for dig og din virksomhed.

Vores erhvervsadvokater har stor erfaring inden for alle selskabsretlige problemstillinger, der har betydning for drift af virksomhed. Rådgivningen er altid skræddersyet den enkelte klients ønsker og behov og tager udgangspunkt i konkrete juridiske, økonomiske og kommercielle aspekter hos den enkelte virksomhed. Vi har fokus på din forretning og sætter stor ære i at fungere som din juridiske sparringspartner.

Vi rådgiver blandt andet om…

Stiftelse af selskab

Valget af selskabsform vil have stor betydning for din virksomheds fremtidige udvikling og drift. Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg fra start.

Omstrukturering af selskab

Virksomheder er konstant under udvikling. Forandringerne kan betyde, at der fra tid til anden opstår behov for at ændre selskabskonstruktionen.

Kontakt en af vores specialister i selskabsret