Privatret

Når familien er under forandring

Det menneskelige hensyn er i fokus, når vi rådgiver om familiens juridiske forhold, herunder ægtepagt, testamente, separation og skilsmisse, forældremyndighed, bodeling og dødsbobehandling.

Der findes ikke længere én måde at være familie på. I dag dannes familier i mange former og størrelser. Ens for dem alle er, at de gennem livet kan bringe dig stor lykke såvel som store sorger. Selvom familien kan sammensættes på et utal af måder, er juraen på området fortsat indrettet efter far, mor og fælles børn. Professionel rådgivning og omhyggelig planlægning er derfor afgørende for, at økonomi, arv og retten til børn kan skræddersys den enkelte familie.

Familiens juridiske forhold er følsomme emner, der kan vække store følelser – både de glædelige og de mindre behagelige. Derfor behandles din sag med stor ærbødighed og respekt, som sager af personlig karakter fortjener. Hos enp advokater har vi mange års erfaring på området og fokuserer altid på at finde den rigtige løsning for netop din familie. Vi ved af erfaring, at juridisk afklaring er med til at skabe overskud i en ny hverdag for familien.

Vi rådgiver blandt andet om…

Ægtepagt & testamente

Oprettelse af ægtepagt og testamente har afgørende betydning for, hvordan formueforholdene skal deles i tilfælde af skilsmisse – eller mellem de efterladte, når den tid kommer.

Separation & skilsmisse

I dag ender mange ægteskaber i separation og skilsmisse. I den forbindelse er der mange juridiske og økonomiske forhold, der skal håndteres og findes fremtidssikrede løsninger på.

Forældremyndighed & bodeling

Når familien går i opløsning, skal der findes langsigtede og holdbare løsninger vedrørende forældremyndighed og bodeling, der sikrer det bedste for dig og dit barn.

Dødsbobehandling

Når vi mister vores kære, er der en lang række forhold – udover de følelsesmæssige – der skal håndteres. Behandling af dødsbo er en af de udfordringer, arvingerne skal tage stilling til.

Kontakt en af vores specialister i privatret