Inkasso

Når betalingen udebliver

Lad ikke betalingsfasen stå i vejen for dine gode kunderelationer. Hos enp advokater gør vi overgangen til inkasso gnidningsfri og hjælper med effektiv inddrivelse af ubetalt gæld.

Likviditet, et positivt cash flow og gode kunderelationer er afgørende for en økonomisk sund virksomhed. Når dine kunder ikke betaler til tiden, kan en hurtig og enkel opfølgning minimerer risikoen for tab. Enp advokater er garant for en strømlinet og effektiv inkassoproces, der sikrer succesfuld inddrivelse og bevarer de gode relationer til kunderne.

Vi har solid erfaring med inddrivelse af udestående gæld forsmå og store virksomheder og håndterer effektivt debitorstyringen fra A-Z. Fælles er, at grundige analyser anvendes til at vælge den bedst egnede inddrivelsesproces. Processen skræddersyes det enkelte krav og skyldner. Hvis skyldner er uenig i kravet, hjælper vi naturligvis også med at håndtere denne tvist.

Vi rådgiver blandt andet om…

Inkasso

Når dine kunder ikke betaler til tiden, kan en hurtig og enkel opfølgning minimerer risikoen for tab. Enp advokater er garant for en strømlinet og effektiv inkassoproces.

Retslig inkasso

Hvis der er opstået en tvist om kravets rigtighed, eller hvis skyldner ikke har viljen til at betale, overgår sagen til retlig inkasso. Her sikrer enp advokater en gnidningsfri håndtering af den fortsatte inddrivelse.

Kontakt en af vores specialister i inkasso