Entertainment-, medie- og immaterialret

Når underholdning er big business

Hos enp advokater får du professionel rådgivning inden for entertainment-, medie- og immaterialret. Rådgivningen bygger på solid erfaring og indgående kendskab til underholdningsbranchen.

Medie- og underholdningsbranchen er under konstant forandring. Væksten er drevet af de unge medieforbrugere og den hastige teknologiske udvikling, der skaber en lang række muligheder – men som også fra tid til anden kan vende branchens spilleregler på hovedet fra den ene dag til den anden. I forandringerne kan ligge komplekse juridiske problemstillinger for rettighedshavere såvel som for distributører og forvaltningsselskaber.

Hos enp advokater har vi solid erfaring med og indgående kendskab til underholdningsbranchen. Det bringer vi i spil, når vi rådgiver om alt fra retslige spørgsmål i forbindelse med nutidens digitale distribution af underholdning til mere klassiske emner, herunder kontrakter, produktionsaftaler, forlagsaftaler, merchandiseaftaler, aftaler om distribution og meget mere.

Vi rådgiver blandt andet om…

Entertainmentret

enp advokater tilbyder specialiseret rådgivning inden for en bred vifte af juridiske og kommercielle problemstillinger, som i underholdningsbranchen.

 

Medieret

Medieretten beskæftiger sig med mediernes frihed og ansvar. I den forbindelse kan rejses en række spørgsmål om alt fra injurier, personlighedsret, presseskik med mere.

 

Immaterialret

Strategiske, forretningsmæssige og kommercielle overvejelser er i fokus, når vi rådgiver om immaterialretlige problemstillinger – herunder varemærker, design og ophavsret.

Kontakt en af vores specialister i entertainment og media

No items found.