Bryggeriet People Like Us er klar til ny vækstrejse

People Like Us elsker øl og mennesker – og vi er så heldige at få lov at sende det rummelige og hjertevarme microbryggeri fra København på en solid vækstrejse.

På Nørrebro ligger et bryggeri fra 2016, der ikke er helt som de andre. 70% af alle de ansatte har nemlig en eller anden form for diagnose, fx autisme. Og det er slet ikke tilfældigt. Stifteren, Lars Agersted Carlsen, tror nemlig på, at alle mennesker kan bidrage med værdi, så ud over at ville brygge verdensklasse øl, så har målet fra starten også været at skabe arbejdspladser til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Og det samtidig med store ambitioner om vækst.

Men efter halvandet år med mange udfordringer under coronapandemien, var der brug for at stabilisere virksomheden og få de helt rigtige investorer på plads. Mikrobryggeriet skulle have ny kapital og ledelseskraft som fundament for at udvide.

Vi har – i samarbejde med Global Revision – hjulpet People Like Us med at få en ny, stærk investor ombord, nemlig Doughnut Capital. Vækstfonden er blevet tilknyttet som samarbejdspartner, og i den sammenhæng også Sparekassen Kronjylland, der begge vil bidrage til at sikre den fortsatte soliditet. Alle ser de et stort potentiale i socialt bæredygtige løsninger. Med ny kapital i ryggen, samt ny retning, er People Like Us nu klar til at indfri ambitionen om vækst, også internationalt.

People Like Us er allerede lykkedes med at skabe rammer, som rummer mennesker, der ellers var gledet ud af arbejdsmarkedet. Den vilje ser vi som en stor force for virksomheden på den vækstrejse, de nu begiver sig ud på.

Der er heller ingen tvivl om, at når en virksomhed løsner båndene og fjerner kasserne, så er der også grobund for en anden type af kreativitet, som kan åbne nye, innovative døre.

Vi er glade for at have haft lejlighed til at hjælpe People Like Us på vej, og herigennem være med til at sikre endnu flere arbejdspladser for udsatte, der får muligheden for at bidrage. Vi glæder os til fortsat at følge People Like Us fra sidelinjen.